sf még mindig a kedvencünk. kezdjük belakni, ma pl a házunktól konkrétan asszem 25 méterre lévő farmers marketen vásárolgattunk, mielőtt megittuk a szokásos nagyon jó minőségű kávénkat a fantasztikus pékáukkal reggelire  itt http://www.arizmendibakery.org/about

amúgy meg még például ilyen dolgok miatt szerejük sf-et https://www.google.hu/search?q=arizmendi+bakery&client=safari&hl=hu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=M-z1UcLVKMuxigKM64GIDQ&ved=0CAkQ_AUoAA&biw=1024&bih=672 ahol a helyiek piknikeznek, a játszótér meglepően ismét fantasztikus az arcok pedig normálisak. az egész kicsit berlin feeling. az utcák sok helyen itt is elég szélesek, sok zölddel (jó berlinben nem megy fel-alá minden), sok a normális fejű fiatal, meg fiatal családos, rengeteg szimpatikus kis étterem, kávézó, kocsma van, nagyon aktív itt is a bio meg recycling meg hasonló dolgok és még a béna hippinegyedet is megtalálni berlinben is. meg pont annyira fázunk is, mint ahogy berlinben szokás.

hogy felmelegedjünk volt két túránk. az első a leginkább semmilyen santa cruzba a nagyon béna ám annál hangosabb és idegesítőbb vidámpakjával, viszont az oda meg visszavezető út a híres 1-es úton fantasztikus volt https://www.google.hu/search?q=route+1+california&client=safari&hl=hu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-vL1UaP-LKWVjAKenIDYCA&ved=0CAkQ_AUoAA&biw=1024&bih=672 gyönyörű helyeken mentünk, volt ahol fóka szunyókált, máshol delfint láttunk ugrálni. az út menti kommunában pedig, a helyi igazi hippik akik a slow mozgalom jegyében (komolyan, ki volt írva, fényképpel dokumentáltam) kommunálódtak, extrém finom bio eperlekvárt csináltak és nagyon hangulatos kis helyet varázsoltak az út szélén egy fészerszerűségben leszakadt bútorokkal, retro játékokkal, backgamonasztalokkal, és amúgy bármit vettél az becsületkasszába ment, ami nagyon szimpatikus a híres elanyagiasodott mocskos imperialista amerikai kultúrkörben. 

a mai kirándulásunk leginkább a hideg elől menekülés volt napa valleybe a híres kaliforniai borvidékre, ahol pl ez a film is játszódott ha emlékeztek http://www.imdb.com/title/tt0375063/ ami tényleg szép környék, azért nekem toszkána és balatonfelvidék is veri és kicsit inkább a gazdagok játszótere, meg ugye a ki tudja hány millió borszakértőjé. mi inkább egy kis cuki hülye helyen ütöttük el az időt, gyerekvonatozással meg néhol meglepően rémisztő őskori vidámparki izékkel. http://m.traintown.com/#!Gallery|page_1 

A bejegyzés trackback címe:

https://potyaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr85430680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoknihuszár 2013.08.05. 10:19:36

Azt hittem ezt a filmet csak én láttam, de örülök, hogy más is. Löpi te nagyon szórakoztatóan irsz kb szily laci szorozva 25-el... lehetek a kiadód?
süti beállítások módosítása