Kábé két hete vagyunk úton. Ma éreztem úgy, hogy a gyerekek kicsit elfáradtak, bár próbáltuk az egy nap fárasztó, egy nap pihenés ritmust tartani, mondjuk egy bostoni fárasztó nap után egy nap tóparti pihenés vagy tengerpart dolgot játszani, de a Samu ma legörbült szájjal közölte, hogy hazamenne magyarországra. A Dávid az első pár newyorki nap mindne éjjelén közölte, hogy ugye holnap már otthon alszunk, de ő mostanra elég jól belejött az utazásba, Samu szerintem a sok autózást unja nagyon, és még nem is csináltunk nagy távokat. Napokon belül pl jön a kanadai trip, ami kb 8-9 óra lesz. Igyekeztünk mindenféle gyerekes kalandokat csinálni. Voltunk a bostoni gyerekmúzeumban, ami három emelet tökéletesen megszerkesztett informatív-interaktív játszóház, ma kétszer is visszamentünk a helyi nagy akváriumba cukihülye pingvineket nézni meg ráját simogatni meg döbbenetes medúzákat spottolni, szerintem mára ebben fáradtak el nagyon. 

Voltunk Rockportban, ami egy kis szentendre típusú kisváros a tengernél, ahol végre megértettem, hogy mi az a homár. Legutoljára asszem amikor a pohárnokkal ettünk egy méregdrága darabot ketten barcelonában és arra jöttünk rá, hogy ez feleslegesen drága volt és még éhesek is maradtunk. Itt egy kurva jó helyre mentünk https://www.google.hu/search?q=roy+more+lobster&client=safari&hl=hu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=s4DcUeb5DNPe4APJoYG4CQ&ved=0CAkQ_AUoAA&biw=1024&bih=672

Ez egy nagyon pici hely, ahol tulajdonképpen csak homárt árulnak, szerintem egy nap annyit adnak el, amennyit egy évben magyarországon, és ez csak egy hely a környéki tízezer közül, ahol mindenki ezt próbálja eladni és elég sokan veszik is. Potom 12 dollár volt egy darab, konkrétan olyan friss, hogy szerintem aznap fogták és rettentő finom volt. Szóval ha találkoztok a pohárnokkal üzenem, hogy van olyan, hogy kurva jó homár. Beachelés után vissza is kellett mennünk mégegyet enni. Állandóan a kajáról beszélek, de az is vicces volt, hogy itt baranya megye két faluja közt a három sushi étterem közül választhattunk és ettünk elég jó sushit tényleg itten a vidék közepén sok-sok igazi japánnal. 

updateltem a linket, hülye link volt idáig, ez a jó, az volt a hely neve, hogy roy moore lobster

A bejegyzés trackback címe:

https://potyaszabi.blog.hu/api/trackback/id/tr975397029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoknihuszár 2013.07.11. 10:55:36

Azt kérdezte tegnap reggel a Jancsi, hogy mikor találkozunk a Samuval.
süti beállítások módosítása